gallery/empreses

NOVES POSSIBILITATS PER A LA TEVA EMPRESA

COMPRA

 

La inversió perfecta per al teu negoci. Alta rendibilitat i amortització gràcies a l'optimització dels recursos existents i a l'accés a nous perfils i línies de negoci.

DESTACA

 

Diferencia't i marca el teu propi estil. Personalitzarem qualsevol dels nostres models amb la imatge del teu negoci.

CLAUS EN MÀ

 

Desenvolupament de projectes: disseny, fabricació, personalització, màrqueting, punts de venda, servei d'àpats, esdeveniments,...

FRANQUICIAT

 

Extrapola el teu model de negoci ja provat i accedeix a altres tipus de perfils. Guanyaràs en imatge de marca i creixeràs ràpidament a baix cost.

LLOGA

 

Aprofita el moment i no deixis escapar les noves oportunitats que se't presenten. Adapta't al mercat i flexibilitza el teu negoci invertint únicament el que necessitis.

FINANCIA

 

Pel cost d'una petita quota mensual, obtindràs majors beneficis: sense inversions però amb una gran rendibilitat, el millor de totes dues fórmules de venda i lloguer.

EMPRESES

 

Amplia la teva imatge de marca allà on més la necessites: zones d'alt interès, esdeveniments, fires, degustacions, presentacions de nous productes,... amb els foodtrucks els límits els marques tu.

PROFESSIONALS

 

Deixa que el teu foodtruck treballi per tu. Ofereix el teu vehicle a empreses per a les seves campanyes publicitàries i de representació. Aconseguiràs amortitzar ràpidament el teu vehicle.

HOSTALERIA

 

Empreses d'hostaleria, franquícies o qualsevol tipus d'empresa que desitgi un punt de referència a peu de carrer. Multiplica el teu negoci enfortint la teva imatge de marca i arriba fins als punts d'alta demanda per al teu negoci..

PUBLICITAT SENSE LIMITS

Immillorable plataforma publicitària: mòbil i d'alt impacte

F A B R I C A C I Ó

INTERIOR

 

Per l'amplitud d'espai, acabats i instal·lacions que realitzem a mesura de cada model i requeriments del client, et semblarà estar en una cuina tradicional.

EXTERIOR

 

Només utilitzem materials de primera qualitat: acer inoxidable, galvanització o fibra de vidre ignífug per la seva contrastada resistència a les inclemències meteorològiques, ...

ESTRUCTURA

 

Realitzada mitjançant sistema tubular d'acer de primera qualitat i amb protecció anti-òxid per a garantir una alta durabilitat.

gallery/urban martini 1
gallery/urban martini 2